Mastermindq, Jasne, jutro zrobię fotki i wstawię Ci przed i po zabiegu z tej samej perspektywy,abyś miał porównanie. Dzis przejechałem kilkadziesiąt km i wiem ze to jeszcze zbyt mało,aby obiektywnie ocenić, ale naprawdę jestem zadowolony. Auto na pewno jest troszkę twardsze,ale na trasie oraz zakrętach trzyma się perfekcyjnie. Zona, która naprawdę sporo jeździ swoja "firmówką" oraz 6-o letnia córka nawet nie zauważyły różnicy w komforcie, wiec nie ma tragedii
[ Dodano: Sro 01 Kwi, 15 21:51 ]
Zgodnie z obietnicą przedstawiam foto po obniżeniu <jeżeli potrzebujesz, to mogę wrzucić foto przed zabiegiem>. Dodam tylko, że zdjęcia nie ukazują tak różnicy po zabiegu, bo jest ona naprawdę widoczna. Realnie patrząc myślę, ze prześwit pomiędzy kołem, a błotnikiem zmniejszył sie o polowe, może nawet ciut więcej. U mnie po założeniu 18-ek naprawdę był "traktor", co nie było, aż tak widoczne na 16-ach.
[ Dodano: Sro 01 Kwi, 15 21:51 ]
Zgodnie z obietnicą przedstawiam foto po obniżeniu <jeżeli potrzebujesz, to mogę wrzucić foto przed zabiegiem>. Dodam tylko, że zdjęcia nie ukazują tak różnicy po zabiegu, bo jest ona naprawdę widoczna. Realnie patrząc myślę, ze prześwit pomiędzy kołem, a błotnikiem zmniejszył sie o polowe, może nawet ciut więcej. U mnie po założeniu 18-ek naprawdę był "traktor", co nie było, aż tak widoczne na 16-ach.
Komentarz